Ankarspel

Ankarspel finns idag i flera olika utföranden på marknaden. Vi på Genuine Marine presenterar vårt förslag på ankarspel som passar just er båt. Beroende på båtmodell finns många lösningar hur ett ankarspel kan installeras. Badbryggans placering är t.ex. en viktigt aspekt och även hur utrymmen ser ut i aktern, där själva spelet skall monteras.

Ett ankarspel kan göra ditt båtliv betydligt enklare, de underlättar nämligen både när du ska lägga till och kasta loss. Men ett knapptryck kan du få full kontroll på ankringen. Vem har inte funderat på varför en del större båtar enkelt gilder i hamn för att lägga till, likadant när det är dags att lämna hamnen. Troligtvis har det tidigare varit en kostnadsfråga och man har ansett att mindre båtar inte är i behov av något ankarspel.

Om man inte tidigare använt ett ankarspel kan det vara väldigt frustrerande att se hur många olika sorter det finns att välja mellan. Vilken ska man välja och vilken skulle passa bäst till just min båt? Detta är frågor som vi kan hjälpa dig med.

Vi är installatörer för bland annat Engbo Side-Powers ankarspel.

Kontakta oss för offert och diskussion

Ankarspel